Bosse i Kopparhult

Bosse med hund
Bosse med hund

Jag är uppväxt i Laxå men har under ett 20-tal år bott i Värmlands skogar.  Efter många  år med hårt arbete i skogen har jag  bosatt mig  i Kopparhult, en by i Tiveden.  Hela mitt liv har jag ägnat  mig åt skogen som gett mig min utkomst så väl som en stark känsla för naturen.  Det är denna närhet till naturen som jag vill dela med mig av.

Skog och hundar har följt mig genom livet.  Hundar har det blivit några stycken av under årens lopp.  Nu är det American Wolfdog som är mitt stora intresse.  På gården finns 6 vuxna hundar samt ibland valpar.

Följ med på en upplevelsetur i Tivedens trolska natur. – Vandra med vargar  –  jag tar med dig ut i skogen. Du får uppleva den på ett nytt sätt med mig och mina hundar.   Du får gärna ha med egen hund. Jag delar med mig av mina kunskaper och erfarenhet från skogen.

Ett annat intresse är att timra hus på gammaldags vis. På gården står ett prov på min timringskonst. Jag bygger hus av rundtimmer och gör savolaxknutar. Vill du prova på att timra, så erbjuder jag en-dagsutbildning eller en veckolång kurs.

Är din önskedröm ett timrat hus?  Så kan jag självklart timra ett hus åt dig.

Behöver du någonstans att bo?  Jag hyr ut en stuga med utsikt över Unden.  Det finns  sex liggplatser,  kök och dusch.  Nere vid Undens strand har jag båt och kanot som du kan hyra.

Jag har en egen mila. Behöver du grillkol, så finns det att köpa. Likaså finns torr kluven björkved i säck eller lös vikt.

​Jag ser fram emot att höra av dig , här är mitt telefonnummer 070 342 0411

Välkommen till Kopparhult

Bosse Olsson
Kopparhult
Tived

tel. 070 342 0411

 

Lämna ett svar